Over ArcelorMittal

Architectonische en technische oplossingen voor gevels, daken, vloeren en plafonds, vervaardigd uit metaalOver Ons

  • Over Ons
  • Duurzaam bouwen

  ArcelorMittal, zichtbare dynamiek met vooruitlopende technologie

  ArcelorMittal Construction creëert innovatieve bouwsystemen zodat u de toekomst kunt bedenken en bouwen. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om aan uw praktische en creatieve behoeften te voldoen, zodat elk gebouw dat u bedenkt duurzaam, aantrekkelijk en kostenefficiënt is. Ontdek onze oplossingen en help ons de manier waarop we leven ten goede te veranderen.

  Als onderdeel van 's werelds grootste staalproducent, ontwikkelt ArcelorMittal Construction hoogwaardige gebouwschiloplossingen via ons toegewijde R&D-team, deskundige ondersteuning en lokale productie. Of u nu een agrarische ruimte, een kantoor of een industriële bedrijfsruimte ontwerpt, wij kunnen uw ideeën omzetten in realiteit met ons uitgebreide productassortiment.

  Onze visie

  Om de creatie van slimmere gebouwen te inspireren die ons dagelijks leven verbeteren door de levering van op maat gemaakte, betrouwbare, toegankelijke en duurzame gebouwschiloplossingen, ondersteund door een geïntegreerde supply chain en de expertise, het begrip en de inzet van onze mensen.

  Onze missie 
  Om samen te werken met onze klanten, industrie en gemeenschappen om het begrip, de duurzaamheid en de prestaties van gebouwde omgevingen te ondersteunen en te verbeteren. Biedt deskundig inzicht, responsieve klantenservice en uitmuntende ontwerpen naast slimmere, op maat gemaakte bouwoplossingen die esthetisch, kostenefficiënt en recyclebaar zijn.

  Onze supply chain

  Door elk aspect van de productie te beheren - van staalproductie en -selectie tot afwerking en logistiek - zijn we in staat om het grootste productassortiment op de markt te bieden met de meest uitgebreide selectie kleuren en afwerkingen. Onze geoptimaliseerde oplossingen overtreffen vaak de bestaande normen, dus we bieden u een speciale certificering voor accreditatieschema's voor groen bouwen en verzekeringen.

  Onze wereld

  De gebouwde omgeving is goed voor 40% van alle energie die in de wereld wordt verbruikt, en het verminderen van deze milieu-impact is een van onze belangrijkste doelen. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van producten met een zeer laag emissie-, energie- en waterverbruik gedurende alle fasen van de levensduur van het gebouw. Ons doel is ervoor te zorgen dat de middelen van vandaag beschikbaar zijn voor toekomstige generaties.  ArcelorMittal: systemen en oplossingen voor creatieve architectuur.