Agrarisch bouwen

Binnen het assortiment sandwichpanelen heeft ArcelorMittal panelen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de landbouw-, vee- en fruitteelt sector

Agrarisch bouwen

Bij sandwichpanelen voor dak en gevel zijn isolatie en duurzame coating twee van de belangrijkste punten in het productieproces van ArcelorMittal.

Agrarisch bouwen

ArcelorMittal sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor o.a. rundveestallen, loodsen en andere agrarische gebouwen.Coatings/Materialen

RVS Vrijheid van aspecten

Bij ArcelorMittal is RVS verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en in diverse afwerkingen, waaronder mat, glanzend, gepolijst, satijnglanzend getextureerd, geparelstraald, geweven of gekleurd, roestvast staal is overal aanwezig. 


Roestvast staal heeft een bijzonder architectonisch aspect. Dit sobere, elegante en duurzame materiaal is het hightech materiaal bij uitstek in de hedendaagse woon- en werkomgeving. 

Panelen van ArcelorMittal uitgevoerd in roestvrij staal geven, naast de hoge weerstand tegen agressieve invloeden en het onderhoudsvrije karakter, een hedendaags karakter aan een groot aantal hoogwaardige producten.