Agrarisch bouwen

Binnen het assortiment sandwichpanelen heeft ArcelorMittal panelen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de landbouw-, vee- en fruitteelt sector

Agrarisch bouwen

Bij sandwichpanelen voor dak en gevel zijn isolatie en duurzame coating twee van de belangrijkste punten in het productieproces van ArcelorMittal.

Agrarisch bouwen

ArcelorMittal sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor o.a. rundveestallen, loodsen en andere agrarische gebouwen.Coatings/Materialen

  • Brochure
  • Overspanningstabellen
  • Producttekeningen PDF
  • Producttekeningen DWG
  • Bestel formulier

Hairfarm coating - bewezen in rundveestallen / ligboxenstallen

Hairfarm is een organische coating met een totale laagdikte van 35 micron en biedt een zeer goede bescherming voor agrarische toepassingen waarbij de gebouwen / stallen goed geventileerd zijn. Deze coating wordt met name toegepast in rundveestallen / ligboxenstallen. 

Hairfarm is toepasbaar aan de binnenzijde van zowel wand- als dakpanelen. De kleurRAL 9002 is nu standaard beschikbaar aan de binnenzijde van onze panelen. Neemt u voor aanvullende informatie over Hairfarm contact op met onze verkoop binnendienst. 

Voor een agressiever binnenklimaat is onze Hairexcel coating nu ook standaard beschikbaar in de kleur White 6880 aan de binnenzijde van dak- en wandpanelen. 

Onze verkoopafeling adviseert u graag nader over de verschillende toepassingsmogelijkheden.