Downloads

Kijk in ons aanbod downloads voor de beschikbare digitale brochures, producttekeningen en overspanningstabellenDownloads
Coatings/Materialen

  • Brochure
  • Overspanningstabellen
  • Producttekeningen PDF
  • Producttekeningen DWG
  • Bestel formulier

Naturel Coating - geniet van het fluwelen effect

De coating Natural van ArcelorMittal versterkt het natuurlijke effect door zijn unieke verschijning in de vorm van een mat effect en de speciale kleuren geïnspireerd door architecten.

Door de fijne textuur van het verfoppervlak verstrooit het licht dat zorgt voor een fluwelenvisueel effect, met behoud van het uiterlijk van staal.

  • Het is het ultieme voorgelakte staal voor het bereiken van verfijning die de architectonische visie eist. 
  • Deze coating zal vernieuwend en verrassend zijn en toch aangenaam voor het oog.
  • Deze coating is geschikt voor industriële, stedelijke, zeer zonnige en licht corrosieve omgevingen.

Schone handschoenen worden aanbevolen tijdens de montage.


 

Meer creativiteit

Welkom in een wereld van sublieme staalvormgeving. Kies niet meer voor standaard, kies voor verbeeldingskracht. Arval maakt uw creatieve uitdagingen waar. Ontdek een ongekende symfonie van kleuren en materialen die tot de mooiste architectonische gevels leiden. Creëer parelmoer, glimmende, matte of reflecterende effecten en maak gebruik van meer inspiratiebronnen vol krachtige elementen met een brede selectie van uitstralingen, zoals: een matte uitstraling, Inoxtouch, Krystal… Arval bouwt door samen met u te innoveren.

 

Meer techniek

Duurzame oplossingen en kleuren, afgestemd op extreme klimatologische omstandigheden, thermisch en akoestisch comfort en brandwering: het aanbod van Arval is aangepast aan uw verwachtingen en die van de gebruikers. De benaderingswijze van Arval is gericht op de ontwikkeling van duurzame, milieuvriendelijke systemen door gebruik te maken van recyclebaar en gereycycled staal en geoptimaliseerde bekledingen, zodat uw vreaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.