Downloads

Kijk in ons aanbod downloads voor de beschikbare digitale brochures, producttekeningen en overspanningstabellenDownloads
Coatings/Materialen

  • Brochure
  • Overspanningstabellen
  • Producttekeningen PDF
  • Producttekeningen DWG
  • Bestel formulier

Edyxo Coating: een nieuwe generatie kleurentinten

De coating Edyxo van ArcelorMittal versterkt de omgeving met zijn materiaal, vorm en kleureffecten. Deze coating draagt ​​alle kenmerken van de hedendaagse en creatieve architectuur in bekleding. Het is verkrijgbaar in 2 moderne patronen en verschillende kleuren.

ArcelorMittal verwerkt Edyxo op de Arval coil coating lijnen voor profilering of buigen en biedt dezelfde weerstand als de Hairultra coatings.

Eigenschappen:

  • Hoge weerstand tegen UV-straling
  • Goede weerstand in licht agressieve corrosieve omgevingen


Edyxo tinten kunnen verschillen van batch tot batch. Wanneer u deze bestelt, zorgt u er dan voor dat de order wordt geplaatst voor het hele gebouw of tenminste voor een complete gevel en dat u de materialen in dezelfde richting monteert.

Bekijk hier het stadaard kleurenaanbod van ArcelorMittal:
 

 

Meer creativiteit

Welkom in een wereld van sublieme staalvormgeving. Kies niet meer voor standaard, kies voor verbeeldingskracht. Arval maakt uw creatieve uitdagingen waar. Ontdek een ongekende symfonie van kleuren en materialen die tot de mooiste architectonische gevels leiden. Creëer parelmoer, glimmende, matte of reflecterende effecten en maak gebruik van meer inspiratiebronnen vol krachtige elementen met een brede selectie van uitstralingen, zoals: een matte uitstraling, Inoxtouch, Krystal… Arval bouwt door samen met u te innoveren.

 

Meer techniek

Duurzame oplossingen en kleuren, afgestemd op extreme klimatologische omstandigheden, thermisch en akoestisch comfort en brandwering: het aanbod van Arval is aangepast aan uw verwachtingen en die van de gebruikers. De benaderingswijze van Arval is gericht op de ontwikkeling van duurzame, milieuvriendelijke systemen door gebruik te maken van recyclebaar en gereycycled staal en geoptimaliseerde bekledingen, zodat uw vreaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.