Agrarisch bouwen

Binnen het assortiment sandwichpanelen heeft ArcelorMittal panelen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de landbouw-, vee- en fruitteelt sector

Agrarisch bouwen

Bij sandwichpanelen voor dak en gevel zijn isolatie en duurzame coating twee van de belangrijkste punten in het productieproces van ArcelorMittal.

Agrarisch bouwen

ArcelorMittal sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor o.a. rundveestallen, loodsen en andere agrarische gebouwen.Coatings/Materialen

Geniet van het parelmoer effect!

Deze speciale coating voor het creëeren van iriserende effecten noemen wij het 'Parelmoer' effect.

Het oppervlak zal fascineren, omdat de kleuren van de gevel veranderen naarmate de kijkhoek anders wordt, zoals ook bij zeepbellen.  

  • Uitstekende UV-weerstand als gevolg van de fluorhoudende thermoplastische hars 
  • Uitstekende abrasie- en erosieweerstand als gevolg van de laatste vernislaag
  • Uitstekende weerstand tegen chemicaliën 
  • Aanbevolen voor prestigegebouwen
     

Pearl kleurentinten kunnen verschillen van batch tot batch. Wanneer u deze bestelt, zorgt u er dan voor dat de order wordt geplaatst voor het hele gebouw of tenminste voor een complete gevel en dat u de materialen in dezelfde richting monteert.

 

 

Meer creativiteit

Welkom in een wereld van sublieme staalvormgeving. Kies niet meer voor standaard, kies voor verbeeldingskracht. Arval maakt uw creatieve uitdagingen waar. Ontdek een ongekende symfonie van kleuren en materialen die tot de mooiste architectonische gevels leiden. Creëer parelmoer, glimmende, matte of reflecterende effecten en maak gebruik van meer inspiratiebronnen vol krachtige elementen met een brede selectie van uitstralingen, zoals: een matte uitstraling, Inoxtouch, Krystal… Arval bouwt door samen met u te innoveren.
 

Meer techniek

Duurzame oplossingen en kleuren, afgestemd op extreme klimatologische omstandigheden, thermisch en akoestisch comfort en brandwering: het aanbod van Arval is aangepast aan uw verwachtingen en die van de gebruikers. De benaderingswijze van Arval is gericht op de ontwikkeling van duurzame, milieuvriendelijke systemen door gebruik te maken van recyclebaar en gereycycled staal en geoptimaliseerde bekledingen, zodat uw vreaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.